Οι Satyricon τον Ιανουάριο @ Fuzz Live Music Club! | VsMusicNet.com

Articles

11 Οκτώβριος 2017

Οι Satyricon τον Ιανουάριο @ Fuzz Live Music Club!

Satyricon @ Fuzz Live Music Club!
Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Δ.Τύπου

Satyricon επιστρέφουν μετά από 9 χρόνια στην Αθήνα! Μία από τις κορυφαίες μπάντες της νορβηγικής black metal σκηνής θα βρεθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στο Fuzz Live Music Club για να αποδείξει πως παραμένει ένα από τα πιο συναρπαστικά acts επί σκηνής.

Με σχεδόν 25 χρόνια ιστορίας, οι Satyricon από την πρώτη στιγμή έκαναν αισθητή την παρουσία τους, σαν ένα… σφυρί έτοιμο να σε χτυπήσει στο πρόσωπο!

Η επιστροφή τους με το φετινό «Deep Calleth Upon Deep» αποθεώνεται από παντού, έχοντας ήδη κλείσει θέση στους κορυφαίους metal δίσκους του 2017.
Ο βασικός συνθέτης και frontman, Sigurd «Satyr» Wongraven και ο ντράμερ-θηρίο, Kjetil-Vidar «Frost» Haraldstad, συνεχίζουν να εξελίσσουν το μουσικό τους όραμα, επαναπροσδιορίζοντας το black metal, τιμώντας το με συνεχείς «ενέσεις» από κάθε σκληρό και ακραίο ήχο.

Ιδιοσυγκρασιακοί και μόνιμα «βίαιοι» και αιρετικοί, οι Satyricon έθεσαν νέες βάσεις στην ακμάζουσα black metal σκηνή των 90’s με τα μυθικά «Dark Medieval Times» (1994) και «The Shadowthrone» (1994) και με τα κλασικά «Nemesis Divina» (1996) και «Rebel Extravaganza» (1999) έκλεισαν μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών για το ιδίωμα.

Η νέα χιλιετία τους βρήκε το ίδιο ενεργητικούς με το μυαλό πάντα στο μέλλον. Σκοτεινοί και εκκωφαντικοί, οι Satyricon ήταν η πρώτη νορβηγική μπάντα του black metal που υπέγραψε σε πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία χωρίς να προδώσουν στιγμή τον μοχθηρό τους ήχο.

Στις 23 Ιανουαρίου θα ζήσουμε μια ανελέητη βραδιά με τον βομβαρδισμό του Frost, τις κοφτερές σαν ξυράφι κιθάρες του Azarak και τον Satyr να επιβλέπει τα πάντα!

«Mother North», «Transcendental Requiem Of Slaves», «The Pentagram Burns» «Fuel For Hatred» και «K.I.N.G.» μεταξύ δεκάδων ακόμα ύμνων, που κάθε metalhead οφείλει να ζήσει από απόσταση αναπνοής!

Λεπτομέρειες
Διοργανωτής Fuzz Productions, Catch the Soap
Fuzz Club PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1 Athens, Greece
Τηλέφωνο:21 0345 0817 fuzzclub.gr

Ημερομηνία:Ιανουάριος 23, 2018
Ώρα:8:00 μμ – 11:30 μμ

Προπώληση

Εισιτήρια προπωλούνται προς 55 ευρώ (διπλό / περιορισμένος αριθμός) και 29 ευρώ (μονό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

***Related Articles

LIVE | EVENTS

MOGWAI

Οι Mogwai επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα !MOGWAI H επιστροφή..Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 30 Νοεμβρίου – Principal Club Theater /
Αθήνα – Σάββατο . LEARN MORE

Upcoming Live | Events / View All

Cold Cave (US) w/ Choir Boy live at Death Disco!

At The Gates (Sweden) + MEMORIAM (U.K.) live in Greece !

MYRKUR (Denmark) 11 Νοεμβρίου @ Fuzz Live Music Club (Αθήνα)

Οι Sólstafir τον Δεκέμβριο @ Fuzz Live Music Club !