20 Ιανουάριος 2018

Οι Thunder ανακοίνωσαν το νέο τους live Άλμπουμ «Stage» / «The Thing I Want»(live video)

Ένα από τα σημαντικότερα Hard Rock συγκροτήματα από τη Βρετανία των 90s και 00s, οι Thunder ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους live άλμπουμ με τον τίτλο «Stage».

Θ νέος δίσκος που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου από την earMUSIC θα είναι διαθέσιμος σε CD, DVD και βινυλίο. Το live ηχογραφήθηκε στις 24 Μαρτίου 2017 στο Cardiff Motorsport Arena κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας της μπάντας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα στο live video για το κομμάτι «The Thing I Want» που δημοαιεύτηκε για τις ανάγκες προώθησης της συγκεκριμένης δουλειάς.


Thunder «The Thing I Want» (Live in Cardiff)

Track listing:


01. No One Gets Out Alive
02. The Enemy Inside
03. River of Pain
04. Resurrection Day
05. Right From the Start
06. Backstreet Symphony
07. Higher Ground
08. In Another Life


01. The Thing I Want
02. Don’t Wait For Me
03. Rip It Up
04. Love Walked In
05. I Love You More Than Rock ‘n’ Roll
06. Wonder Days
07. She Likes the Cocaine
08. Dirty Love


Thunder – «Stage»


Related Articles


Paradise Lost

Οι Paradise Lost τον Δεκέμβριο live @ Piraeus 117 Academy!

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα, έτοιμη να μας χαρίσει άλλη …LEARN MORE

Upcoming Live | Events / View All

OLDSCHOOL REDNEX + Στράφι + The Titz LIVE στο AN!

Santacore Is Coming to Breakdown VII !

Uriah Heep live in Greece

Οι Sólstafir τον Δεκέμβριο @ Fuzz Live Music Club !