28 Μάρτιος 2018

Οι Sunstorm του Joe Lynn Turner ανακοίνωσαν το νέο τους Άλμπουμ «The Road To Hell»

H Frontiers Music ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Sunstorm του Joe Lynn Turner, που θα έχει τον τίτλο «The Road To Hell» – Η νέα επερχόμενη δισκογραφική δουλεiά αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις 8 Ιουνίου 2018

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του «The Road To Hell» που δόθηκε στη δημοσιότητα . Το πρώτο single αναμένεται σύντομα…



01. Only The Good Will Survive
02. The Road To Hell
03. On The Edge
04. Blind The Sky
05. My Eyes On You
06. Future To Come
07. Everywhere
08. Resurrection
09. Calling
10. State Of The Heart
11. Still Fighting


Sunstorm  – «The Road To Hell»



Monster Magnet

Οι Monster Magnet επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Οι Space Lords του σκληρού ήχου έρχονται ξανά στην Ελλάδα! Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 …LEARN MORE

Upcoming Live | Events / View All

COYOTE’S ARROW (‘AHO’ – Release Live Show) at An club | Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Sharon Kovacs 16 /Feb live @ Piraeus117 Academy!

Uriah Heep live in Greece

Οι Slapshot επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη με νέο δίσκο!