Δείτε το νέο lyric video των Def Leppard για το κομμάτι "Pour Some Sugar On Me" | VsMusicNet.com

Articles

08 Μάιος 2018

Δείτε το νέο lyric video των Def Leppard για το κομμάτι «Pour Some Sugar On Me»

Οι Def Leppard δημοσίευσαν το νέο τους  lyric video για το κομμάτι «Pour Some Sugar On Me» από το επερχόμενο συλλεκτικό CD box set – “Volume One” που αναμένεται να είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουνίου. .Η νέα κυκλοφορία περιλαμβάνει 7CD – τα πρώτα τέσσερα στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, με αρκετό πρόσθετο περιεχόμενο.

Εκτός από τους δίσκους On Through the Night, High ‘n’ Dry, Pyromania και Hysteria LP, το box set περιλαμβάνει το live στο άλμπουμ του LA Forum 1983 και ένα hardcover βιβλίο με τον τραγουδιστή Joe Elliott,τον  κιθαρίστα Phil Collen,τον μπασίστα Rick Savage και τον ντράμερ Rick Allen.

Η μπάντα επισημαίνει μέσω δελτίου τύπου: «Η παγκόσμια απήχηση του συγκροτήματος συνεχίζει να αυξάνεται με συνολικέςπωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, για να μην μιλάμε για παγκόσμιες περιοδείες.-  Οι Def Leppard εξουσιοδότησαν πρόσφατα ολόκληρη την καταγεγραμμένη δισκογραφία τους για πρόσβαση σε streaming και download πλατφόρμες, μια κίνηση που οδήγησε σε σχεδόν 400% αύξηση στις πωλήσεις μόνο την πρώτη μέρα, καθώς έχουν παρουσία στίς περισσότερες πλατφόρμες σε 30 χώρες παγκοσμίως.»

Περισσότερες λεπτομέρειες για το tracklist – προπαραγγελία δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.nuclearblast.de

 

Def Leppard – Pour Some Sugar On Me (Official Lyric Video)Related Articles

LIVE | EVENTS

At The Gates (Sweden)


At The Gates (Sweden) + MEMORIAM (U.K.) live in Greece !


At The Gates (Sweden) MEMORIAM (U.K.) Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 – Piraeus 117 Academy Σάββατο 1 Δεκεμβρίου .. LEARN MORE

 

Upcoming Live | Events / View All

And Also The Trees (UK) live at Death Disco!

Οι Minsk 25 Οκτώβρίου @ Kyttaro Live Stage!

MYRKUR (Denmark) 11 Νοεμβρίου @ Fuzz Live Music Club (Αθήνα)

Οι Hammerfall τον Οκτώβριο live σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα !Scroll Up