05 Μάιος 2018

Rotting Christ – «Abyssic Black Metal» | Νέα συλλεκτική κυκλοφορία !

Οι Rotting Christ μέσω της Peaceville Records. ανακοίνωσαν την κυκλοφορία μιας νέας συλλεκτικής έκδοσης που θα έχει τον τίτλο «Abyssic Black Metal» . Η νέα κυκλοφορία αναμένεται να για τις 25 Μαίου 2018.

Το «Abyssic Black Metal»   θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρώτο demo της μπάντας, όταν ο ήχος ήταν ακόμη grindcore  το περίφημο demo “Satanas Tedeum” ένα σπάνιο του 1995 κομμάτι και promo demo με τα τραγούδια αργότερα να περιλαμβάνονται στην “Triarchy of the Lost Lovers”



Disc 1 / Side A

1.Snowing Still
2.One With The Forest
3.The Opposite Bank

Side B

4.Hills Of The Crucifixion
5.Feast Of The Grand Whore
6.The Nereid of Esgalduin
7.Restoration Of The Infernal Kingdom
8.The Sixth Communion

Disc 2 / Side A

1.Fgmenth, Thy Gift
2.The Fourth Knight Of Revelation
3.The Nereid Of Esgalduin
4.Vicious Joy And Black Delight
5.Feast Of The Grand Whore

Side B

6.Intro – Holiness Lamentation
7.Feast Of The Grand Whore
8.Fortress Of Cremation
9.De Vermis Mysteriis
11.Slaughter Of The Innocents
12.Asthmatic Apoplexy
13.Lost In The Void
15.Animal Revenge
16.Mentally Disordered
17.Myxomycetes Attack


Rotting Christ – «Abyssic Black Metal»