28 Νοέμβριος 2018

Def  Leppard | Ακούστε τη διασκευή για το κομμάτι «Personal Jesus» (Depeche Mode)

Οι Def  Leppard  στις 30 Νοεμβρίου αναμένεται  να κυκλοφορήσουν μια συλλογή με τον τίτλο «The Story So Far – The Best Of».. Πρόκειται για μερικά από τα καλύτερά τους τραγούδια αλλά και διασκευές συγκροτημάτων από επιλογές της μπάντας.

Μία από αυτές είναι και η διασκευή που μπορείτε να δείτε παρακάτω για το τραγούδι των  Depeche Mode, «Personal Jesus» 

Ο κιθαρίστας Vivian Campbell σχολίασε για το κομμάτι : Το «Personal Jesus» ”είναι το είδος του κλασικού τραγουδιού που μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους, και οι Def Leppard που ήταν πάντα το είδος της μπάντας που μπορούν να συνδυάσουν διάφορα είδη μουσικής, ήταν μια εύκολη επιλογή για μας »

Η νέα κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις και σε  2- CD  που αποτελείται από 35 κομμάτια, – Μπορείτε να δείτε παρακάτω  το πλήρες tracklist που δόθηκε στη δημοσιότητα.


Def Leppard – Personal Jesus (Remix)

Track listing:

CD 1
01. Animal
02. Photograph
03. Pour Some Sugar on Me
04. Love Bites
05. Let’s Get Rocked
06. Armaggedon It
07. Foolin’
08. Two Steps Behind
09. Heaven Is
10. Rocket
11. Hysteria
12. Have You Ever Needed Someone So Bad
13. Make Love Like a Man
14. Action
15. When Love & Hate Collide
16. Rock of Ages
17. Personal Jesus

CD 2
01. Let’s Go
02. Promises
03. Slang
04. Bringin’ on the Heartbreak
05. Rock on (Radio Remix)
06. Nine Lives (feat. Tim McGraw)
07. Work It Out
08. Stand Up
09. Dangerous
10. Now
11. Undefeated
12. Tonight
13. C’Mon C’Mon
14. Man Enough
15. No Matter What
16. All I Want Is Everything
17. It’s All About Believing
18. Kings of the World


Def  Leppard – «The Story So Far – The Best Of»